tisdag 11 februari 2014

Perfect match?


I höstas släppte Odd Molly tillslut sin knit jacket i enfärgat, till på köpet var den mosstickad, och kom i färgen Mid Red, habegäret väcktes omedelbart och som jag suktade.. När den äntligen blev min, i samma veva som jag stickade mina första sockar, kom jag på att jag självklart måste ha matchande röda sockar till min älskling! Och volanger skulle de ju ha också såklart.. Så jag köpte rött garn, Teetee Pallas, och satte igång.. Gissningsvis gick det åt 60-70 gram :)De är stickade nerifrån och upp och volangen stickade jag direkt på!
Nedan ser ni "inspirationskoftan"

Bild lånad från Google
Efter en veckas sjukuppehåll är jag nu tillbaka på banan, och jag kan avslöja att ytterligare ett projekt avslutades när jag hade gott om tid i soffan, men det får ni se en annan dag!

11 kommentarer:

 1. Snygga sockor! Och jacka!! Rött är alltid fint!!/Kram Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Folk skrattar ofta åt mig för att jag alltid lyckas plocka på mig röda saker, finns det ETT rött plagg i en butik så hittar jag det :) Kram

   Radera
 2. Hejja hejja! Djupare ner i träsket, djupare... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oroa dig inte, jag sitter fast! Just nu stickar jag hålmönster för första gången, läskigt! :)

   Radera
 3. Sockorna är superfina, men den där koftan passar inte dig. Skicka den till mig! =)
  /P&K

  SvaraRadera
 4. Nu får du ge dig! Du får mig att verka långsam på sockstickning ju. Jag får nog speeda upp lite....
  Fast de är himla fina! =)
  /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, kan meddela att par nr 3 redan ligger färdiga :) Så du får lägga på ett kål nu min bästaste gudmor! Och tack.. Kram :*

   Radera
 5. Ha! Par nr 3 är nästan färdiga här också. Än är jag inte borträknad. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skit också, jag håller på med en krage i hålmönster nu, känns som att du kommer gå om mig här ;) får sticka ett par i eskimo eller nåt!

   Radera
 6. Du kan du, så fort du lärt dig! Eller hur blir det nu; kom det inte med modersmjölken? Så himla fräcka volanger på sockarna. :-)

  SvaraRadera